İnanılmaz Bir Mağaza İçin En İyi 11 WordPress Eklentisi

Bir e-ticaret mağazası inşa etmek için kullanılan platformlar uyuşturucudur.
İstediğiniz şekilde kişiselleştirme ve ayarlama yapma söz konusu olduğunda, hiçbir şey bir WordPress e-ticaret sitesini yenemez.
Çalışması için zaman alıyor;  Bir hafta sonu boyunca BigCommerce veya Shopify'da kurulum yapabilir ve satış yapmaya başlayabilirsiniz WordPress e-ticaret ile bir hafta vermelisin. Ancak, bunlardan farklı olarak, maliyetinizi düşürebilirsiniz.
Ancak, uyumlu WordPress eklentileri kümesini bulmak sinir bozucu bir karışıklık olabilir.
İnsanlar bazen yanlış olanı seçerler çünkü daha iyisini bilmiyorlar. Bir zamanlar Shopp'un eski bir sürümünü kullanarak yapılmış bir müşteri sitem vardı. Olmadı!
Bu yüzden, en iyi WordPress e-ticaret eklentilerinden ne kazandığınızı ve kaybettiğinizi göstermek için bu makaleyi yazdım :
WordPress E-Ticaret Eklentileri
Ben bir WordPress adamıyım - 2008'den beri WP siteleri inşa ediyor ve pazarlıyordum. Tüm sürecin nitrit kumluğını anladığımı söyleyebilirim. WP, bir eklentiyle paketlenene kadar e-ticarete hazır olmaz. Bunların birçoğu varken, her alanda çok az kişi var.
Bu kılavuzda, satış uzmanlarının ve satış noktalarının WordPress ile paylaşacağım.

Neden Bir WordPress E-Ticaret Mağazası Açın?

WP'nin e-ticaret için birçok faydası var.

İçerik ve Ticaret Karması İçin En İyi

Giderek daha fazla sayıda marka içeriğe geçiyor çünkü kaliteli içerik müşterileri elde etmenin kesin yollarından biri. WP'de, hem içerik hem de ticaret dünyasının en iyisini elde edersiniz.
Diğer e-ticaret platformları  çoğunlukla e-ticaret tarafının harikulade bir şekilde çalıştığını, ancak içerik tarafının bir veya iki hıçkırık içerdiğini gösterir. Shopify kullanarak içerik ağırlıklı bir siteyi asla çalıştırmam. Sadece bunun için inşa edilmedi.
WP ile mükemmel içerik yönetimi ve e-ticaret elde edersiniz. CMS'lere gelince, WordPress diğer CMS'leri pazar payının yaklaşık% 60'ına yönlendirmektedir. E-ticarete gelince, o da üst sırada. WP eklentisinde diğer tüm platformlardan daha fazla çevrimiçi mağaza var.
WP ayrıca başsız e-ticarete izin verir. Bu, hayal gücünüzün çevrimiçi mağazasını bulmak için platformları karıştırma ve eşleştirme yeteneğidir. Bu yüzden WP için BigCommerce eklentisini seviyorum - harika e-ticaret ve harika içerik yönetimi. Geleceğin yolu budur; önümüzdeki yıllarda pek çok şeyi değiştirecek.
Bir satış mağazasını ve bir ürün sitesini tek bir yere çift daldırmak için idealdir. Özel / beyaz etiketleme ve bağlı kuruluş pazarlaması ile ilgileniyorsanız, işinizin her iki bölümünü de ayırmanız gerekmez.

SEO İçin En Yüksek Puan

SEO sizin için bir öncelik ise, e-ticaret işinizi WordPress ile başlatın. SEO için en iyisidir. Bu bir deneme değil. Birkaç ay önce, E-ticaret platformlarını ekibimle birlikte analiz ettim. WP, SEO araçları ve ortalama organik trafik açısından en yüksek puanı aldı.
Kutudan çıkan yerel WP'de bazı SEO araçları var ve bunu hızlandırmak için birçok eklenti var. Deneyimden ürünlerim için Shopify'ı denedim ve WP'nin SEO için daha iyi çalıştığını öğrendim.

Uygun Maliyet

Bütçenizi nasıl planladığınıza bağlı olarak, uzun vadede diğer platformlarda yaptığınızdan daha az harcama yapabilirsiniz. İlk ayda, Shopify'da geçireceğinizden çok daha fazlasını harcayabilirsiniz, ancak bundan sonra, aydan aya maliyetiniz oldukça düşük olmalıdır.
Aşağıdaki tüm eklentiler, WP sitenize bir alışveriş sepeti elemanı ekleyebilmenizi sağlayacaktır. Daha gelişmiş işlevler istiyorsanız, e-ticaret web sitenizi dönüştürmek için diğer uyumlu eklentileri veya uygulamaları onlarla birleştirebilirsiniz. MobileMonkey WP-Chatbot gibi ücretsiz eklentiler  , satışları artırmanıza yardımcı olabilir.

Neden WordPress Kullanmamalısınız?

En iyi WordPress e-ticaret eklentisine girmeden önce, bir e-ticaret WordPress sitesini da başlatmamanın nedenlerini bilmeniz adil olur.

Hosting Ekstradır

Hosting, kendi kendine barındırılan doğası gereği WordPress'te ilgileneceğiniz bir şeydir. BigCommerce ve Shopify gibi SaaS platformlarının aksine, hosting satın almak zorundasınız.
İyi bir barındırma pahalı ve mağazanız büyüdükçe, özel bir sunucu almak isteyebilirsiniz ve bu çok pahalı olabilir.
İlk başladığımda daha iyisini bilmiyordum, ucuz Godaddy hosting kullanıyordum. Sitemdeki yükleme süresi 10 kişiden fazla olduğunda çöktü.
VPS veya paylaşılan sunucularla kalmayı seçerseniz, bunun için ödeyeceğiniz diğer her şeyi topladığınızda aydan aya daha yüksek olabilir. Sonra onu yönetmek ve güncellemeleri hakkında bir şey var; burada yönetilen WordPress hosting yardımcı olacaktır.
Yeni başlıyorsanız, SiteGround’un e-ticaret girişimleri için mükemmel olduğunu öğrendim. WPX büyümek için benim en iyisidir.
Diğer bir şey ise alan adı kaydıdır. SaaS platformlarının çoğu, hizmet paketinin bir parçası olarak bunları ücretsiz sağlar. Ardından, e-ticaret mağazaları için gerekli olan SSL sertifikası var. Barındırılan platformlarla ücretsiz olarak gelebilecek de siz ödersiniz.

Kullanımı Kolay Değil

Teknik becerileriniz yoksa ve bir geliştirici ödemeye ya da öğrenmeye istekli değilseniz, WordPress sizin için değildir. İlk kurulum süreci - barındırma, özelleştirmeler, sunucu yönetimi - biraz teknik beceri gerektirir. BigCommerce ve Weebly gibi platformlar daha anahtar teslimdir.

Yerel WordPress Desteği Yok

WP açık kaynak kodlu  ve destek yok. Bir WordPress teması veya eklentisi satın aldığınızda destek alabilirsiniz.
WordPress ile birçok şey yanlış gidebilir. İki eklenti çelişkili olabilir; yeni bir güncelleme tüm sitenizi mahvedebilir; kod almada bir hata ile karşılaşıyor olabilirsiniz.
Bir şey olursa, sizin için sorun gidermeye ya da bir geliştiriciye gitmeniz gerekir. Çünkü neredeyse hiç destek yok. Elbette, bir topluluk ve birçok forum var, ancak doğru cevabı alamayabilirsiniz. Bazen bir şeyleri kendin çözmelisin.

2019 İçin WordPress E-Ticaret Eklentileri

Bununla birlikte, bir WordPress mağazası için en iyi eklentilere girelim.

BigCommerce

BigCommerce
WordPress için BigCommerce eklentisi  başsız e-ticaret trendini takip eder.
Bu eklenti, sitenizi güçlendirmek için WP kullanmanıza ve BigCommerce özelliklerinin hangi işlevleri kapsamasını istediğinizi seçmenize olanak sağlar. Katalog yönetimi ve işleme ödemesi yapabilir ya da bütün BigCommerce paketini alabilirsiniz.
Bu eklenti için bir ton potansiyel görüyorum. Bunun nedeni, her iş modeli için çalışan BigCommerce işlevlerini taşımasıdır. Güzel bir içerik ve ticaret senkronizasyonu sağlar. BigCommerce uygulamalarına, tam entegre ödeme ve gönderim yöntemine / oranlarına, çok kanallı senkronizasyona, hediye kartlarına ve daha fazlasına erişebilirsiniz.
Zaten BigCommerce'deyseniz, bir artı bunun sizin için AMP'si var. Eklenti, AMP’nin, WP’nin mobil sitedeki hızını arttırmak için şablon dosyalarını geçersiz kılmasını desteklemeye hazırdır.
Bedava; indirebilirsiniz ve sitenize yükleyebilirsiniz. Ancak, kullanmak için bir BigCommerce hesabına ihtiyacınız olacak. Bir BigCommerce hesabına sahip olmak, planlarından herhangi birine abone olmanız gerektiği anlamına gelir - 29 $ - 249 $. Bu, barındırma ücretlerinize ilave bir maliyettir. Ancak, eğer WordPress'e sahip olmak sizin için önemliyse, devam edin.
Bu eklenti, Haziran 2018'de piyasaya sürülen yeni bir çocuk bloğudur. Ne kadar harika olacağını söylemek için henüz erken, ancak birçok çalışma devam ediyor.
İşlerin nasıl yürüdüğüne bağlı olarak, bir yıl kadar önce muhtemelen bu eklentiyi yeni başlattığım ortaklık sitesine ekleyeceğim.

BigCommerce Eklenti Artıları

  • Gerçek zamanlı gönderim ücretlerini entegre eder
  • Daha iyi çok kanallı satış
  • Son derece özelleştirilebilir
  • Tüm BigCommerce özellikleri

BigCommerce Eklenti Eksileri

  • Bir BigCommerce planı satın almanız gerekiyor
  • Tek tıkla satış yok
  • WordPress oyununa çok yeni

WooCommerce

WooCommerce
WooCommerce denenmiş ve doğru. 2011'de piyasaya sürüldü ve en fazla e-ticaret mağazasını elinde tutuyor -% 28'den fazla.
Uzun bir yol kat etti; Yıllar boyunca bu eklenti üzerinde çok fazla gelişme sağlandı, ancak Shopify gibi saf e-ticaret SaaS ile karşılaştırıldığında hala biraz sıkıntılı geliyor.
Bununla birlikte, mağazanızı kişiselleştirmek için birçok özel özellik vardır. Bir sürü tasarım esnekliği de var. E-ticaret sitem WooCommerce'da çalışıyor. Woo'ya başladım ama bir süre Shopify'a taşındım ve geri geldi çünkü benim için daha iyi çalıştı.
Birçok tema Woo ile uyumludur ancak hepsi mobil cihazlarda iyi görünmemektedir, bu yüzden dikkatli olmalısınız. Deneyimden dolayı, tasarımınızı Elementor eklentisi ve Astra teması kombinasyonu ile tamamen güncelleyebilirsiniz. Çoğu WP e-ticaret sitesi böyle yapıyorum.
Bununla birlikte, Woo ücretsizdir, ancak ekstra özelliklere biraz para harcayabilirsiniz.
Pazarlama otomasyonu fena değil. Bunu entegre etmek için ücretsiz ve ücretli uygulamalar var. Sadece yerleşik olsa keşke. Gönderen pano , kullanıcı derecelendirme ve yorumlar, kupon kodları, bütün kutunun çıkıp sosyal satış etkinleştirebilirsiniz.
Mağazanızı istek listeleriyle genişletebilir ve uzantıları kullanarak programları ödüllendirebilirsiniz.
Sevmediğim için ödemek zorunda olduğunuz bir şey gerçek zamanlı nakliye oranları. USPS’i WooCommerce’le gerçek zamanlı gönderim ücreti almak için entegre etmek istiyorsanız, 79 $ için resmi bir WooCommerce eklentisi var. Veya üçüncü taraf bir eklenti alabilirsin. ABD Posta Servisi USPS Woocommerce Nakliye Eklentisi yaklaşık 20 $ 'dır.

WooCommerce Uzmanları

  • Sosyal satış yerleşiktir
  • Çok kanallı satışın senkronize edilmesi ücretsizdir
  • Birçok gelişmiş tasarım seçeneği

WooCommerce Eksileri

  • Birçok işlev ücretli eklenti gerektirir
  • Sıfır destek

Ecwid

Ecwid
EcWid  , herhangi bir web sitesine bir alışveriş sepeti eklemenizi sağlar.
Ecwid eklentisi ile basit bir mağaza kurmak oldukça kolaydır. Ayrıca ilk zamanlayıcıların yapmaları gereken temel şeyleri bilmelerine yardımcı olan bir kontrol listesi de vardır.
Woo için uzantılara ihtiyacınız olacak birçok şey Ecwid için yerleşiktir. Sosyal medyada, Google Alışveriş'te, Amazon'da ve eBay'de satış yapabilirsiniz. Ayrıca mağaza içi POS'ları var.
Sen edebilirsiniz dijital ürün satmak , ancak her 10 GB'den olamaz. Terk edilmiş bir araba kurtarma gibi Premium özellikler de mevcuttur.
Çeviriler söz konusu olduğunda, WooCommerce ve diğer pek çok eklentiden daha iyidir. Kullanılabilir 50+ dil vardır ve müşteriler tarayıcınızın ayarlarını algıladıkça otomatik olarak çeviri yapar.
BigCommerce eklentisine çok benziyor, fiyatlandırma planları var. Yalnızca 10 ürününüz varsa ve işleri mümkün olduğunca basit tutmak istiyorsanız işe yarayan ücretsiz bir plan var. Bununla birlikte, çok kanallı satış, terkedilmiş araba otomatik kurtarma, envanter yönetimi, indirimler ve EcWid desteği gibi daha fazla seçenek istiyorsanız, ayda 15 ile 99 ABD Doları arasında bir ücret ödemeniz gerekir.

Ecwid Artıları

  • Gerçek zamanlı gönderim oranları
  • Çok kanallı satış mevcut
  • Basit mağazalar için ücretsiz plan

Ecwid Eksileri

  • Telefon desteği sadece üst düzey planlarda mevcuttur
  • Ücretsiz plan çok kısıtlı
  • Sınırlı sayıda uzantı

Cart66

Cart66
Cart66  her şey dahil bir eklenti olarak kendini faturalandırıyor. İstediğinizi sunmak için eklentiyi edinmek için ihtiyaç duyduğunuz uygulama sayısını en aza indirmeye çalışır. Sonuç olarak, yerleşik birçok özellik vardır.
Geçmişte hizmet satmak için kullandım. O zaman hoşuma gitti; kullanım kolaylığı ve müşteri desteği mükemmeldi.
Fiziksel ürünler, dijital dosyalar satabilir, bağış kabul edebilir ve üyelikleri de satabilirsiniz. Ayrıca abonelik satmak için tekrarlayan bir faturalama özelliğine sahiptir. Çevrimiçi kurslar satmak isteyenler için, içerik kısıtlama satış özelliğinden yararlanabilirsiniz. Bununla, kursunuzdaki kullanıcılara daha fazla ödeme yaptıkları sürece daha yüksek modüllere erişime izin verirsiniz.
Envanter yönetimi, vergi hesaplaması vardır ve Google e-ticaret analitiği ve 100'den fazla ödeme ağ geçidi ile entegredir.
Nakliye için ücretlerinizi belirleyebilir veya gerçek zamanlı gönderim kullanabilirsiniz. FedEx ve USPS dahil olmak üzere birçok 3PL ile entegredir. Ancak, bu özelliği kullanmak için, bir EasyPost hesabına ihtiyacınız var.
Eklenti ücretsizdir, ancak birinci sınıf versiyondan 99 $ / yıl daha fazla özellik elde edeceksiniz. Bunlardan biri de damla e-postaları ve kuponları gibi pazarlama otomasyonu. Bir uzantı kullanmak zorunda kalmadan bölümlenmiş listeler oluşturabilir ve kontrol panelinden zamanlanmış takip e-postaları belirleyebilirsiniz.
Cart66 geçmiş yıllar boyunca iyi ve zekice idi. Ancak, şu anda yeni hesap kabul etmiyorlar.

Cart66 Artıları

  • Dahili ücretsiz birçok özellik
  • Dijital ürünler için mükemmel değer
  • Mükemmel müşteri desteği

Cart66 Eksileri

  • Yerleşik olmayan özellikler için uzatma deposu yok
  • Dışarı çıkıyor gibi görünüyor

WP E-Ticaret

Wp E-Ticaret
Kutudan çıkan pazarlama otomasyonuna sahip ücretsiz bir eklenti arıyorsanız WP e-Ticaret  sizin için olabilir. Çapraz satış ürünleri için özelliklere sahiptir. Tıpkı Amazon gibi, “bunu alanların da aldığı” mevcuttur. Bu, fazla çaba harcamadan satışlarınızı artırmanıza yardımcı olabilir.
Ayrıca, belirli miktarlarda indirim ayarlayabilir, zamana dayalı kuponlar gibi gelişmiş kupon seçenekleri verebilirsiniz.
Gelişmiş nakliye WP e-Ticaret ile paketlenmiştir Kendi gönderim ücretlerinizi belirleyebilir veya UPS ve USPS'den gerçek zamanlı ücretler alabilirsiniz. FedEx gibi diğer bazı sağlayıcılar kutudan çıkarılmaz. Ücretli bir uzatma almanız gerekir. FedEx’in fiyatı 99 dolar.
Çekirdek eklentisi ücretsiz, ancak 99 $ için premium bir sürümü var - Altın Sepeti Uzantısı. Ürünler ve canlı ürün arama için ızgara görünümü eklenmiştir. Mağazanı genişletmek için de bir uzatma mağazası var, ama çok sınırlı.
Gerçekten hoşuma gitmeyen şey ise bunun çok sakat olduğu ve yeni ürünler eklenmesi zor olabilir. Bağlandıkları video eğitimi yok ve temelde destek yok. Ve premium parasını ödeyen kullanıcılar bile yanıt vermeyen desteğinden şikayetçi. Ayrıca WooCommerce kadar popüler değil, bu yüzden WP forumunda yardım alamayabilirsiniz.

WP E-Ticaret Uzmanları

  • Kutudan çıkan pazarlama otomasyonu
  • Bazı sağlayıcılardan gerçek zamanlı gönderim oranları
  • İşlem ücreti yok ve çoklu işlemciler

WP E-Ticaret Eksileri

  • Destek ile ilgili sorunlar
  • Neredeyse güncellendi
  • Sınırlı uzatma deposu

JigoShop

JigoShop
JigoShop  hızla bir dükkan kurma yolunda hazırdır . Yeterince iyi destek ve sürekli gelişme ile basittir. Destek için, WordPress forumunda ya da bir şey için ödeme yaparsanız e-posta yoluyla yardım bulacaksınız - uzantı / destek.
Bu eklenti dijital, fiziksel, değişken, bağlı kuruluş ve gruplandırılmış ürünleri destekler.
Ücretsiz temaları ücretsiz olarak alabileceğiniz ya da 35 $ gibi düşük bir temaya sahip. bir uzatma mağazası da var. Uzantıları çok pahalı değil, ancak diğer WP eklentileri ücretsiz alacağınız bazı özellikler vardır. Örneğin Google ürün feed'i. Burada 29 dolar var.
USPS takibi, çoklu para birimleri, teslimat sürelerini belirleme veya ayın ürünleri gibi basit şeylerin ücretli bir eklenti gerektirmesinden hoşlanmıyorum. Mağazalarındaki çoğu uygulama 50 dolara mal oluyor.
Bununla birlikte, JigoShop'un size çekici gelebilecek bazı tatlı özellikleri var.
Güzel envanter raporları verir. Envanter tutarlarınızı ayarlayabilir ve herhangi bir siparişi kabul etmemesi durumunda bir eşik düzeyi belirleyebilirsiniz. Envanter miktarını otomatik olarak izler ve ürününüz eşik seviyesine ulaşmak üzereyken sizi bilgilendirir. Ayrıca, mağazanın performansına ilişkin analizler de gösterge tablonuza dahil edilmiştir.
PayPal Standard ve FuturePay dahil olmak üzere birçok ödeme işlemcisi ile entegredir. Amazon Pay veya Paypal Pro isterseniz bir uzatma alabilirsiniz.

JigoShop Artıları

  • Basit mağazalar için harika
  • İyi müşteri desteği ve aktif topluluk
  • Güzel envanter yönetimi

JigoShop Eksileri

  • Çok kanallı satış yok
  • Hayır / çapraz satış yok
  • Basit şeyleri bile ödersiniz

MarketPress - WordPress E-Ticaret

MarketPress
Birçok WP uzmanı bu kadar çok eklenti kullanmaya karşı; WPMU DEV  bu fikirle MarketPress'iyarattı ; uzantıların ve uygulamaların kullanılmadığı bir sisteme sahip olmak. İyi bir şey, ancak bir eklenti mağazasının olmaması aldığınız özellikleri sınırlandırıyor. Birincisi, Facebook mağazanızla senkronize edemezsiniz.
2Checkout, Authorize.net, PayPal Zincirleme Ödemeler, PayPal Ekspres Satın Alma, PayPal PayFlow Pro ve Şerit dahil 15 ödeme ağ geçidine sahiptir. Ayrıca 120 farklı para birimini destekler.
UPS, USPS, FedEx ve masa veya ağırlık oranlarını kullanarak mağaza içi teslim alma için gelişmiş nakliye seçenekleri mevcuttur.
Envanter yönetimi için, stok izleme uyarıları gönderir ve bunların hepsini de gösterge tablonuzda görüntüleyebilirsiniz. Ürün stokta kaldığında, otomatik olarak ürün sayfasından gizler. Ürünün yalnızca belirli misafirlerden gizlenmesini isteyip istemediğinizi bile seçebilirsiniz.
Pazarlama için, ilgili ürünler vitrini, kuponlar, indirimler ve satış fiyatlandırma seçenekleri bulunmaktadır.
Özellikle WordPress forumunda aktif bir müşteri desteği var.

MarketPress Artıları

  • Gelişmiş envanter yönetimi
  • Birçok ödeme ağ geçidi
  • Belirli kişilerin ürünlerini gizler
  • Temel pazarlama seçenekleri mevcut

MarketPress Eksileri

  • Eklenti deposu yok

Kolay Dijital İndirme

Kolay Dijital İndirme
Easy Digital Downloads  (EDD), dijital ürünleri satmak için harika bir eklentidir. Aynı zamanda fiziksel bir mal sistemine sahiptir, ancak temel özellikleri çoğunlukla dijital ürünler etrafında dönmektedir. Abonelikleri ve üyelikleri satmak için de araçları var, ancak bu yalnızca EDD'nin uzatma mağazasından edinildi.
İçerik kısıtlama özelliğini seviyorum. Ortalama sipariş değerini artırmak için dahili olarak çapraz satış ve satış da vardır.
Satışları patlatmak istiyorsanız, bağlı ortaklıkları mağazanızda kullanabilirsiniz. Ürünleriniz için bağlı kuruluşlara sahip olmanızı sağlayan AffiliateWP eklentisini bütünleştirir. Bu görünürlük ve satışlarınızı artırabilir.
Diğer pazarlama araçları arasında MailChimp ve AWeber ile indirim kodları, promosyonlar ve e-posta pazarlaması için gelişmiş seçenekler bulunur. Stripe, PayPal ve Bitpay gibi birçok ödeme işlemcisi ile bütünleşir. Ancak bunların çoğu özgür değil. Diğer pek çok eklenti ücretsiz yaptığında bir ödeme işlemcisini entegre etmek için 89 $ ödemenizden nefret ediyorum.
Ücretsiz rota almak yerine EDD eklentisini satın alarak bir ödeme işlemcisi ve diğer uzantılar için ödeme yapmaktan kaçınabilirsiniz. Fiyatlandırma planları yılda 99 ile 499 dolar arasında değişiyor.

EDD Artıları

  • Dijital ürünler için mükemmel
  • Ortaklık pazarlama entegrasyonu
  • Zamanlı indirim kodları ve promosyonlar
  • Büyük destek

EDD Eksileri

  • Uzantılar pahalı
  • Eklenti için fiyatlandırma planları yükselebilir
  • Fiziksel ürünler için gelişmiş özellik yok

WP Easycart

WP Kolay Sepet
WP Easycart  , ürün türünden bağımsız olarak satışı kolaylaştırmaya çalışır; fiziksel, dijital indirmeleri, bağışları, servisleri, abonelikleri ve hediye kartlarını destekler.
Bazı tatlı özellikler terk edilmiş araba kurtarma ve gerçek zamanlı gönderim oranlarıdır. Bir diğer artı, kullanımı kolaydır, böylece küçük işletme sahipleri, bir geliştiriciye ihtiyaç duymadan istediklerini ayarlayabilirler.
İş araçlarını seviyorum. Quickbooks, Mailchimp, TaxCloud ve ShipStation ile bağlantı kurar. Ancak bu araçlar, yalnızca 99 $ / yıl prim eklentisini kullanıyorsanız kullanılabilir.
Ücretsiz bir sürümü var, ancak pazarlama seçeneklerine sahip değilsiniz ve Square, Paypal ve Stripe'i entegre etmek için% 2 ücret ödüyorsunuz. Ayrıca orta plana yılda 69 dolardan gidebilirsiniz. Bu ücretsiz plandan daha iyi olsa da, kendinizi entegre e-posta pazarlamacılığından, bağlı kuruluşları ve işletme araçlarından sınırlandırıyor olacaksınız. Bunlar senin için önemli olmayabilir.

WP Kolay Sepet Artıları

  • Terk edilmiş bir araba otomatik kurtarma
  • Birçok iş modeliyle çalışır
  • Pazarlama ve iş araçları mevcut

WP Easy Cart Eksileri

  • Ödeme ağ geçitleri için% 2 başvuru ücreti
  • Üst satış yok / çapraz satış yok

Paypal

Bazen, birkaç ürünümüz olduğunda platformu oluşturmak için zaman harcamak istemezsiniz. Bu durumda, PayPal satın alma düğmesi kullanışlı olacaktır. En basit e-ticaret çözümü.
Düğmeyi web sitenizde herhangi bir yere yerleştirebilirsiniz. Bununla beraber, ödemeleri kabul edebilir, kullanıcıların alışveriş sepetlerine ürün ekleyebilmelerini ve ödeme yapabilmelerini sağlayabilirsiniz.
Müşteriler PayPal hesapları, kredi kartı veya banka kartı ile öderler. Çok değil, çünkü bir e-ticaret platformu veya tam entegre bir e-ticaret eklentisi alamıyorsunuz. Aksine, eklenti ödemeyi almayı kolaylaştırır.
Ayrıca envanterinizi yönetebilir, abonelikler ve hediye sertifikaları oluşturabilirsiniz. Ancak, satış ve çapraz satış gibi daha gelişmiş özellikler beklemeyin.

Paypal Eklenti Artıları

  • Basit e-ticaret mağazaları için mükemmel seçenek
  • Hosting alanı etkili

Paypal Eklenti Eksileri

  • Bir e-ticaret platformu değil
  • Mağaza sahiplerinin çoğu için yeterli özellik yok
  • Pazarlama özelliği yok

Shopify Lite

Shopify yerel bir e-ticaret eklentisine sahipti ancak bunu durdurdu. Şimdi sadece satın alma düğmesine sahipler.
Bunu Shopify Lite planından ayda sadece 9 $ alabilirsiniz . Siparişlerinizi, alışverişlerinizi, satışlarınızı ve ödemelerinizi yönetmenizi sağlayan yönetici arayüzlü bir satın alma düğmesi arıyorsanız, bu iyi bir seçenektir.  WP sitenizdeki satın alma düğmesinin nasıl kurulacağı konusunda öğreticiler var .
Shopify Lite ile herhangi bir sayfada özel vitrinler ve sponsorlu içerik oluşturabilir veya sitenizde yayınlayabilirsiniz. Satın al düğmesini kullanarak ve Shopify Lite eklentisini kullanarak mobil POS uygulamasına erişebilirsiniz.
Ayrıca, Facebook üzerinden satabilirsiniz. İki mağazanızı senkronize edebilir. Envanterinizi, pazarlamanızı, analizlerinizi, kanallarınızı ve ürünlerinizi Shopify panosundan yönetebilirsiniz.
Düğmenin yanı sıra, envanter ve ödemeleri yönetmenize olanak tanıyan araçları içeren entegre bir gösterge panosu elde edersiniz. Ödemelere gelince, kart / elektronik ödemeleri kullanabilir veya bir fatura gönderebilirsiniz. İşlemek için ya Shopify tarafından sunulan ödeme işlemcilerinden birini (Şerit, PayPal veya Kare) kullanın ya da Shopify ödemelerini kullanın.
Shopify Ödemeler fena değil ve daha uygun maliyetli olabilir. Shopify Payments olmadan,% 2 işlem ücreti artı işlemcinizin ne topladığı gibi ödeme yaparsınız. Öte yandan, Shopify Payments% 2,9 artı 0,30 $ ücret almaktadır.
Javascript, HTML ve CSS'yi anlamıyorsanız, düğmeyi ve ürünlerin sitenizde gösterilme şeklini özelleştirmede sorunlarınız olacaktır. Bunun sebebi, çalışması için sitenize kod yerleştirmeniz gerekmesidir. Bunu yaparken, varsayılan görünümü düzenlemek isteyebilirsiniz.

Shopify Lite Uzmanları

  • Küçük işletmeler için uygun maliyetli
  • Biraz çok kanallı
  • Pazarlama - indirim kodları

Shopify Lite Eksileri

  • Ödeme işlem ücretleri
  • Kodlama bilgisine ihtiyacınız var

Hangi WordPress Eklentisini Seçiyorsunuz?

Artık hangi WordPress E-ticaret eklentilerinin basit bir mağaza için en iyi sonucu verdiğini biliyorsunuz, hangisini kullanmaya karar verdiniz? Hala kafanız karıştıysa, yorumlardan yararlanın.
Bu eklentilerin her şeyi çözmediğini unutmayın. Evet, basit mağazalar için harikadırlar, ancak gelişmiş araçlara ihtiyacınız varsa, uzantıları almanız, özel bir tane oluşturmanız veya BigCommerceShopify veya  Volusion gibi e-ticaret platformlarını kullanmanız gerekir .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Xiaomi bootloader kilidini açmak (Resimli Anlatım)

Best Free icloud Bypass Tools (English)

How to download ios 13 beta no computer (English)